Суд залишив заарештованим вилучене НАБУ в Держгеокадастрі майно

Читать на русском
Апеляційна палата не побачила підстав для задоволення скарги державної служби на арешт вилученого майна.

Суд залишив заарештованим майно, яке вилучили детективи Національного антикорупційного бюро під час обшуку у приміщенні Головного управління Держгеокадастру в Одеській області у справі відчуження землі.

Таке рішення 29 жовтня ухвалила колегія суддів апеляційної палати Вищого антикорупційного суду, повідомляє «Слово і Діло».

11 липня НАБУ провело обшук у приміщенні Главку Держгеокадастру в Одеській області. Під час слідчих дій детективи вилучили конверт білого кольору, 6000 грн і жорсткий диск. Вказане майно визнали речових доказом і на нього наклали арешт. Проте Держгеокадастр не погодився з таким рішенням і подав апеляцію, в якій просив скасувати арешт майна.

Вивчивши скаргу, судді залишили її без задоволення. Вони вказали, що на вказаному жорсткому диску дійсно є інформація, необхідна слідству, а тому його обґрунтовано визнали речовим доказом.

Нагадаємо, НАБУ розслідує виділення в оренду землі в Одеській області. Також детективи провели мінімум два обшуки в справі. Нещодавно суд залишив заарештованими вилучені у адвоката документи.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: