Справу експосадовця Волинської ОДА передали до ВАКС

Читать на русском
Верховний суд задовольнив клопотання прокурора САП про передачу справи про нанесення збитків МО до антикорупційного суду.
Волинська ОДА

Верховний суд передав до Вищого антикорупційного суду кримінальне провадження за обвинуваченням колишньої начальниці Управління капітального будівництва Волинської обласної державної адміністрації Лілії Павлової у нанесенні збитків Міністерству оборони.

Таке рішення 30 жовтня ухвалила колегія суддів Касаційного кримінального суду за результатами розгляду клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, повідомляє «Слово і Діло».

За версією слідства, обвинувачена внесла зміни до проектно-кошторисної документації із зведення опорних пунктів (бліндажів) на території проведення АТО (ООС) в Донецькій області. В результаті цього підрядники збудували взводні опорні пункти з матеріалів, які з військової точки зору, не придатні для цього типу споруд. Вказані дії завдали збитків Міністерству оборони України на загальну суму понад 2 млн грн.

Нагадаємо, Верховний суд передав до ВАКС справу про збитки хімічного заводу. Також ВС передав до ВАКС справу «цукрового прокурора».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: