Білий дім не бачить підстав для імпічменту Трампа

Читать на русском
Білий дім не бачить підстав для імпічменту президента США Дональда Трампа через спроби добитися від України розслідування проти колишнього віцепрезидента Джо Байдена.

Білий дім не бачить підстав для імпічменту президента США Дональда Трампа через спроби добитися від України розслідування проти колишнього віцепрезидента Джо Байдена.

Про це заявила старший помічник Трампа Келліенн Конвей, передає «Голос Америки».

Імпічмент дедалі ближчий: чим закінчиться Українагейт для ТрампаІмпічмент Трампу дедалі ближче. Владислав Фарапонов змоделював можливі наслідки подій, спираючись на факти, які є непомітними і незрозумілими для тих, хто спостерігає за історією з України.

За її словами, прохання Трампа відновити розслідування щодо Байдена не є правопорушенням і підставою для імпічменту.

Cтарший помічник Трампа Келліенн Конвей додала, що їй невідомо, чи вимагав Трамп від України розслідування стосовно сина Байдена в обмін на військову допомогу.

Раніше Трамп заявив, що інформатор, чиї повідомлення призвели до запуску процедури імпічменту, повинен розкрити своє ім'я.

Нагадаємо, у США раніше розгорівся великий скандал навколо липневої телефонної розмови Трампа із Зеленським, який став приводом для початку процедури імпічменту американського лідера. Як стверджують політичні опоненти президента США, посилаючись на свідчення інформатора, Трамп під час дзвінка намагався переконати Зеленського почати розслідування діяльності в Україні Хантера Байдена, який є сином колишнього віцепрезидента США Джозефа Байдена, в обмін на надання фінансової та військової допомоги Києву.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: