Бойовики шість разів відкривали вогонь, є поранений – штаб ООС

Читать на русском
З початку доби бойовики на Донбасі 6 разів порушували режим тиші. Один український військовий отримав поранення.

З початку доби бойовики на Донбасі 6 разів порушували режим тиші. Один український військовий отримав поранення.

Про це повідомляє штаб ООС ввечері 3 листопада.

Карта ООС: ситуація на сході України на 3 листопадаСитуація на сході країни станом на 3 листопада 2019 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ незаконні збройні формування 5 разів порушили режим тиші. Зі стрілецької зброї і станкових протитанкових і автоматичних гранатометів бойовики обстріляли Новолуганське; з підствольних гранатометів і стрілецької зброї - Хутір Вольний; з великокаліберних кулеметів - Золоте (поза дільницею розведення); з автоматичних гранатометів і СПГ - Луганське.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід НЗФ з гранатометів і автоматичних гранатометів обстріляли українські позиції поблизу Водяного.

У штабі зазначили, що на даний час на ділянці розведення №2 в районі населеного пункту Золоте-4 Луганської області проходить технічне обстеження, розмінування доріг та узбіч, очищення забрудненої місцевості вибухонебезпечними предметами (за графіком триватиме до 9 листопада).

Раніше бойовики на Донбасі обстріляли позиції ООС з гранатометів і мінометів.

Також нагадаємо, в штабі ООС розповіли про втрати бойовиків на Донбасі в жовтні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: