Перший день листопада на Донбасі: п'ять обстрілів, втрат немає

Читать на русском
З початку доби, 1 листопада, в районі проведення операції Об'єднаних сил (ООС) збройні формування РФ та її найманці п'ять разів порушили режим припинення вогню.

З початку доби, 1 листопада, в районі проведення операції Об'єднаних сил (ООС) збройні формування РФ та її найманці п'ять разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє пресцентр ООС.

Карта ООС: ситуація на сході України на 1 листопадаСитуація на сході країни станом на 1 листопада 2019 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Противник обстріляв позиції наших підрозділів з мінометів калібру 120 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід противник здійснив 3 обстріли позицій об'єднаних сил: двічі поблизу Старогнатівки - з мінометів калібру 120 мм, СПГ і великокаліберних кулеметів; неподалік Новогнатівки - зі станкових протитанкових гранатометів.

Також у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ російські окупаційні війська здійснили 2 обстріли наших позицій: біля Майорську - зі станкових протитанкових гранатометів; неподалік від Луганського - з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї та ручних протитанкових гранатометів.

Протягом поточної доби втрат у результаті обстрілів серед особового складу Об'єднаних сил не зафіксовано.

Раніше президент розповів про пріоритети України на Донбасі і в Криму.

Також нагадаємо, Зеленський розповів, як закінчити війну на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: