Трамп визначився з новим міністром внутрішньої безпеки США

Читать на русском
Чед Вулф стане вже п'ятим керівником міністерства внутрішньої безпеки США з тих пір, як Трамп в січні 2017 року обійняв посаду президента.

Дональд Трамп, президент США, назвав ім'я нового міністра внутрішньої безпеки країни.

За інформацією, відомство очолить начальник відділу стратегії МВБ Чед Вулф, повідомив американський лідер журналістам у Вашингтоні в п'ятницю, 1 листопада.

Імпічмент дедалі ближчий: чим закінчиться Українагейт для ТрампаІмпічмент Трампу дедалі ближче. Владислав Фарапонов змоделював можливі наслідки подій, спираючись на факти, які є непомітними і незрозумілими для тих, хто спостерігає за історією з України.

«Подивимося, що станеться. У нас там працюють прекрасні люди», - сказав президент США.

Зі свого боку прессекретар Білого дому Хоган Гідлі повідомила, що нинішній виконуючий обов'язки міністра внутрішньої безпеки США Кевін Макалілан залишить цю посаду до 11 листопада і йому на зміну прийде Чед Вулф, який очолював відділ стратегії в цьому міністерстві. Макалілан оголосив про відхід у відставку в жовтні поточного року. Він був призначений в.о. голови МВБ в квітні 2019 року.

Чед Вулф стане вже п'ятим керівником міністерства внутрішньої безпеки США з тих пір, як Трамп в січні 2017 року обійняв посаду президента. Трамп використовує МВБ у якості одного з головних інструментів у боротьбі з нелегальною міграцією в США.

Нагадаємо, Білий дім підготовлений до можливого імпічменту Трампа.

Також відзначимо, Трамп розкритикував нову угоду по Brexit.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: