У МЗС РФ прокоментували розведення сил у Золотому

Читать на русском
Початок відведення сил і засобів в районі Золотого на Донбасі привітали в РФ. Про це в середу заявив заступник міністра закордонних справ РФ Андрій Руденко.

Початок відведення сил і засобів у районі Золотого на Донбасі привітали в РФ.

Про це в середу заявив заступник міністра закордонних справ РФ Андрій Руденко, пише Інтерфакс.

Розведення сил на Донбасі: до якого варіанту готують УкраїнуСьогодні, 29 жовтня, в населеному пункті Золоте Луганської області стартував процес розведення сил і засобів.

Руденко зазначає, що це «позитивний процес». Він нагадав про рішення, ухвалене на саміті в Нормандському форматі в жовтні 2016 року.

«Воно наказувало провести на Донбасі розведення сил на трьох пілотних ділянках: у Станиці Луганській, Золотому і Петровському. Подивимося, як це все завершиться», – заявив він.

При цьому Руденко зазначив, що про точну дату проведення саміту лідерів «нормандської четвірки» поки що не йдеться, тому що не відбулося відведення сил і засобів на всіх ділянках лінії зіткнення на Донбасі.

«Говорити про дату саміту поки передчасно, оскільки це поки шо тільки початок розведення сил, причому в одному з трьох пунктів. У Станиці Луганській розведення відбулося, а зараз почалося розведення в Золотому», - сказав він.

Нагадаємо, в ОБСЄ відреагували на початок розведення військ.

Раніше СЦКК опублікувала фото наслідків обстрілу бойовиками Золотого-4.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: