СЦКК опублікувала фото наслідків обстрілу бойовиками Золотого-4

Читать на русском

Українська сторона СЦКК повідомляє про чергові обстріли з боку збройних формувань Російської Федерації у Золоте-4.  Постраждалих внаслідок обстрілів немає.

Українська сторона СЦКК повідомляє про чергові обстріли з боку збройних формувань Російської Федерації.

Як сказано у повідомленні, у вівторок, 29 жовтня, мобільною групою української сторони Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін за фактом обстрілу житлових будинків у н.п. Золоте-4 Попаснянського району Луганської області проведено фотофіксацію.

Динаміка обстрілів ООС: понад 780 обстрілів у вересні-жовтніУ зоні проведення ООС наприкінці вересня і в жовтні було зафіксовано понад 780 обстрілів з боку бойовиків.

Прибувши на місце обстрілу, мобільна спостережна група виявила наступне:

  • приватний будинок по вулиці Горіховій, 25 зазнав ушкоджень від стрілецької зброї калібру 7,62 мм. На місці обстрілу групою додатково проведено опитування місцевих жителів та з їхньою допомогою виявлено отвори у пластиковому облицюванні будинку;

  • приватний будинок по вулиці Довженка, 28 зазнав ушкоджень від стрілецької зброї калібру 7,62 мм. На місці обстрілу групою додатково проведено опитування місцевих жителів та з їхньою допомогою виявлено 3 отвори в покрівлі будинку.

Постраждалих внаслідок обстрілів немає.

Також у СЦКК пояснили, що обстріли були 28.10.2019, а схему складено 29.10.2019, тому у заголовку схеми стоїть 29.10.2019.

Нагадаємо, ОБСЄ зафіксувала обстріли біля Петрівського.

Водночас міністр закордонних справ Вадим Пристайко заявив, що розведення сил у районі Золотого Луганської області почалося 29 жовтня.

Пізніше стло відомо, що процес розведення військ біля Золотого триватиме не менше трьох днів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: