У Лисичанську 30 тисяч людей залишилися без води

Читать на русском
У місті Лисичанськ 30 тисяч людей залишилися без води у зв'язку з поривами на мережах водопостачання ЛКСП Лисичанськводоканал.

У місті Лисичанськ 30 тисяч людей залишилися без води у зв'язку з поривами на мережах водопостачання ЛКСП Лисичанськводоканал.

Про це повідомляється на сайті місцевої міськради у четвер, 24 жовтня.

Зазначається, що напередодні після подачі електричної енергії на об'єкти водоканалу та відновлення водопостачання, відбулися пориви труб діаметром 600 мм на вул. Московській, діаметром 300 мм на вул. Постишева, діаметром 600 мм на вул. Генерала Потапенка, діаметром 600 мм на вул. Незалежності.

Без водопостачання і водовідведення залишаються школи, дитсадки, закрите пологове відділення ЦМЛ ім. Титова, школи і дитячі сади.

«Брак питної і технічної води може призвести до порушення санітарних норм і епідеміологічної небезпеки», - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, 18 жовтня були відключені від електропостачання три насосні станції Лисичанськводоканалу. Без централізованого водопостачання залишилися центральна, південна частини Лисичанська, міста Привілля і Новодружеськ - всього близько 80 тисяч жителів.

23 жовтня в Луганській області відновили водопостачання.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: