У Луганській області без водопостачання мешканці трьох міст

Читать на русском
У Луганській області без водопостачання залишилися близько 80 тисяч людей. Через заборгованість за електропостачання відключено об’єкти КП Лисичанськводоканал.

У Луганській області без водопостачання залишилися близько 80 тисяч людей. Через заборгованість за електропостачання відключено об’єкти КП «Лисичанськводоканал».

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Водопостачання в селі Червоне відремонтували без допомоги ДобкінаДмитро Добкін не виконав передвиборчу обіцянку допомогти із завершенням ремонту водопостачання в селі Червоне.

«19 серпня внаслідок заборгованості за електропостачання відключено об’єкти КП «Лисичанськводоканал» у м. Лисичанськ. Без водопостачання залишились мешканці міст Новодружеськ, Привілля та частково м. Лисичанськ (всього близько 80 тис. абонентів). При необхідності буде здійснюватись підвіз води», - підкреслюється у повідомленні.

Раніше президент Володимир Зеленський заявив про необхідність на законодавчому рівні не допустити відключення води на Донбасі. Він хоче врегулювати це питання на законодавчому рівні. Після цього Кабмін заборонив відключати електроенергію для «Води Донбасу».

Також представник Зеленського озвучив позицію щодо водопостачання до окупованого Криму.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: