Суд продовжив обов'язки ще одному ексчиновнику «Спецтехноекспорту»

Читать на русском
Антикорупційний суд частково задовольнив клопотання антикорупційного прокурора про продовження обов'язків підозрюваному.
Денис Панасенкофото: «Слово і Діло»

Суд продовжив до 22 листопада обов'язки колишньому заступнику директора Департаменту контракту №1 державного госпрозрахункового зовнішньоторговельного підприємства «Спецтехноекспорт» Денису Панасенку, якого Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура підозрюють у розтраті понад 55 мільйонів гривень.

Таке рішення 17 жовтня ухвалила слідчий суддя Вищого антикорупційного суду Наталія Мовчан за результатами розгляду клопотання прокурора САП, повідомляє «Слово і Діло».

Прокурор САП просив суд продовжити дію обов'язків Панасенка на 2 місяці. Своє клопотання він обґрунтував тим, що ризики перешкоджання слідству не зменшилися і продовжують існувати. Вислухавши його доводи, суддя клопотання задовольнила частково. Так, вона продовжила підозрюваному наступні обов'язки: прибувати за першою вимогою; повідомляти про зміну місця проживання та роботи; утримуватися від спілкування з іншими підозрюваними, а також здати на зберігання закордонні паспорти. Водночас їх дія триватиме до 22 листопада.

Нагадаємо, суд продовжив обов'язки директора «Спецтехноекспорту». Раніше суд залишив чинним арешт Панасенка. Також суд пом'якшив домашній арешт екс-заступника директора «Спецтехноекспорту».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: