Стефанчук провів зустріч з представниками ЦВК

Читать на русском
Перший заступник голови Верховної ради України Руслан Стефанчук провів зустріч з представниками парламенту, Центральної виборчої комісії.

Перший заступник голови Верховної ради України Руслан Стефанчук провів зустріч з представниками парламенту, Центральної виборчої комісії, органів виконавчої влади та громадських організацій з питань розвитку законодавства України щодо народовладдя та прямої демократії.

Про це йдеться в повідомленні пресслужби парламенту.

Так, на зустрічі Стефанчук наголосив на необхідності широкого діалогу щодо зазначеного кола питань та залучення якомога більшої кількості зацікавлених осіб до фахового обговорення механізмів врегулювання законодавства щодо розширення меж прямої демократії в Україні.

Голова Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Андрій Клочко зауважив на необхідності розвитку інститутів місцевих референдумів як першочергових кроків впровадження безпосереднього народовладдя.

А член Центральної виборчої комісії Павло Любченко підкреслив важливість та значущість ролі прямої демократії в Україні.

Раніше президент України Володимир Зеленський змінив склад Центральної виборчої комісії, тому що не знав цих людей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: