ЦВК зареєструвала нового нардепа від «Слуги народу»

Читать на русском
Копиленко був зареєстрований нардепом замість Анни Коваленко, яка добровільно склала мандат нардепа у зв'язку з призначенням в Офіс президента.

ЦВК у суботу, 5 жовтня, в ході чергового засідання зареєструвала Олександра Копиленка народним депутатом від політичної партії «Слуга народу».

Про це повідомляється на сторінці ЦВК у Facebook.

Зокрема, Копиленко був зареєстрований нардепом замість Анни Коваленко, яка добровільно склала мандат нардепа у зв'язку з призначенням в Офіс президента. Копиленко зареєстрований під номером 135.

«Комісія визнала обраним та зареєструвала народного депутата України ... Копиленка Олександра Любимовича,.... включеного до виборчого списку політичної партії «Слуга народу» під № 135», - повідомили в ЦВК.

Членів ЦВК змінювали понад чотири роки, а звільнили за 15 хвилинБаталії навколо нового складу ЦВК точилися понад чотири роки. Комісія встигла попрацювати менше року і була звільнена протягом 15 хвилин.

13 вересня Рада достроково звільнила всіх членів ЦВК. Хто і як голосував – на інфографіці. 4 жовтня Рада обрала новий склад ЦВК.

Як з'ясувало «Слово і Діло», членів ЦВК змінювали понад чотири роки, а звільнили за 15 хвилин.

Відзначимо, юрист розповів «Слово і Діло», що рішення президента Володимира Зеленського розпустити весь склад Центральної виборчої комісії є абсолютно законним і дає можливість сформувати нову ЦВК ще до початку місцевих виборів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: