Поліція не оголосила підозру синові екснардепа Березкіна

Читать на русском

Столичні слідчі поліції продовжують слідство відносно сина колишнього члена українського парламенту.
Максим Березкінфото: glavpost.ua

Слідчі Печерського управління поліції Головного управління Національної поліції в місті Києві так і не оголосили про підозру синові колишнього народного Станіслава Березкіна Максиму в незаконному зберіганні наркотиків.

Про це йдеться у відповіді Головного слідчого управління Нацполіції на запит журналіста «Слово і Діло».

За інформацією ГСУ поліції, зазначена справа перебуває в розслідуванні Печерського управління поліції Главку НП в Києві.

«Інформуємо, що в провадженні слідчого відділу Печерського управління поліції ГУНП в місті Києві перебуває кримінальне провадження від 14 січня 2019 року за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання наркотичних засобів, психотронних речовин або їх аналогів без мети збуту)», – зазначається у листі.

За словами співрозмовника в правоохоронних органах, у тій справі для оголошення підозри і закінчення слідства необхідно було провести кілька допитів і, можливо, провести повторну експертизу.

Нагадаємо, що 23 жовтня 2018 року НАБУ затримало Максима Березкіна. Як з'ясувалося, під час обшуків детективи знайшли у нього білий порошок. За інформацією співрозмовників у правоохоронних органах, експертиза підтвердила, що у Березкіна знайшли кокаїн.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: