На КПВВ в зоні ООС в чергах понад 300 автомобілів

Читать на русском
У четвер, 24 жовтня, на контрольних пунктах в'їзду-виїзду в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі в чергах застрягли 310 автомобілів.

У четвер, 24 жовтня, на контрольних пунктах в'їзду-виїзду в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі в чергах застрягли 310 автомобілів.

«Сьогодні зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів: «Майорське» – 60/80; «Мар’їнка» – 0/70; «Новотроїцьке» – 10/70; «Гнутове» – 10/10», - йдеться в повідомленні пресслужби Держприкордонслужби.

КПВВ на Донбасі перейшли на осінній графікПовідомляється, що пункти пропуску на лінії зіткнення в Донбасі перейшли на осінній режим роботи з 07:00 до 18:30.

Загалом за минулу добу через КПВВ прослідувало більше 45 тисяч осіб та близько 5 тисяч транспортних засобів.

Станом на ранок 24 жовтня всі контрольні пункти в’їзду-виїзду на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил відкрились згідно осіннього графіку та працюють у штатному режимі.

Раніше Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала у Донецькій області 430 вибухів, що на 80 більше, якщо порівнювати з попереднім періодом.

Нагадаємо, завершення будівництва КПВВ «Каланчак» адміністративної межі між Кримом і Херсонської області заплановане до 10 листопада.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: