КПВВ на Донбасі перейшли на осінній графік

Читать на русском
Повідомляється, що пункти пропуску на лінії зіткнення в Донбасі перейшли на осінній режим роботи з 07:00 до 18:30.

Контрольні пункти в'їзду-виїзду (КПВВ) на Донбасі з 1 вересня перейшли на осінній графік.

Про це йдеться в повідомленні прес-центра операції Об'єднаних сил.

Повідомляється, що пункти пропуску на лінії зіткнення в Донбасі перейшли на осінній режим роботи з 07:00 до 18:30. Зокрема, по осінньому графіком будуть функціонувати такі дорожні коридори:

«Стаханов - Золоте - Гірське – Лисичанськ» - КПВВ «Золоте» (не здійснює пропуск) ; «Горлівка – Бахмут» - КПВВ «Майорське»; «Донецьк – Курахове» - КПВВ «Мар'їнка»; «Донецьк - Маріуполь (через Маріуполь)» - КПВВ «Новотроїцьке»; «Новоазовськ - Покровськ - Талаківка – Маріуполь» - КПВВ «Гнутове» (Піщевик); «Станиця-Луганська - Щастя – Новоайдар» - КПВВ «Станиця Луганська».

Зеленський не виконав обіцянку збудувати за місяць міст у Станиці ЛуганськійМіст у Станиці Луганській не змогли побудувати за місяць, як обіцяв Володимир Зеленський. Бойовики лише 25 серпня закінчать розмінування.

Раніше повідомлялося, що в Станиці Луганській на період ремонту зруйнованого мосту через річку Сіверський Донець спорудять тимчасовий обхідний міст.

Зазначимо, українська сторона вже завершила роботи з розмінування і заявляла про готовність до відновлення зруйнованого мосту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: