У центрі Києва завтра перекриють рух: подробиці

Читать на русском
14 жовтня, у центрі Києва перекриють рух через проведення футбольного матчу на НСК «Олімпійський».

Завтра, 14 жовтня, у центрі Києва перекриють рух через проведення футбольного матчу на НСК «Олімпійський».

Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА).

Таким чином, передбачено заборону:

  • з 6:00 14 жовтня до 01:00 15 жовтня - зупинки та стоянки транспорту на вул. Казимира Малевича (від вул. Ковпака до вул. Івана Федорова) і на вул. Миколи Грінченка (від вул. Івана Федорова до вул. Кіровоградської)

  • з 6:00 14 жовтня до 01:00 15 жовтня - зупинки та стоянки транспортних засобів на вул. Еспланадній (від вул. Басейної до вул. Саксаганського) і на вул. Фізкультури (від вул. Великій Васильківській)

  • з 18:00 14 жовтня до 01:00 15 жовтня - руху транспорту на вул. Еспланадній (від вул. Басейної до вул. Саксаганського), вул. Жилянській (від вул. Великій Васильківській), вул. Шота Руставелі (від вул. Жилянської до вул. Басейної), крім наземного пасажирського транспорту;

  • з 16:00 14 жовтня до 01:00 15 жовтня - руху транспорту на вул. Фізкультури (від вул. Великій Васильківській), крім наземного пасажирського транспорту;

Будівництво, реконструкція та ремонт доріг в Україні: що обіцяють мериУ Дніпрі має з’явитися перша пішохідна вулиця, у Миколаєві на вулиці Соборній не буде бордюрів, а в Запоріжжі мають завершити реконструкцію вулиці Шкільної.

  • з 23:00 14 жовтня до 01:00 15 жовтня - руху транспорту на вул. Великій Васильківській (від вул. до вул Діловий. Жилянської), крім наземного пасажирського транспорту; руху всіх видів транспорту на час проведення маршу вболівальників збірної України шляхом його прямування: парк ім. Тараса Шевченка - вулиця Льва Толстого - площа Льва Толстого - вулиця Велика Васильківська - вул. Рогнединская - вул. Еспланадна - Спортивна площа Троїцька площа - ДП НСК «Олімпійський».

Крім того, в ніч з 14 на 15 жовтня столичний метрополітен працюватиме на одну годину довше.

Додамо, 13 жовтня, в столиці буде повністю обмежено рух транспорту по проспекту Перемоги на перетині з вул. Вадима Гетьмана. Це пов'язано з реконструкцією Шулявського шляхопроводу.

Що обіцяють і роблять мери обласних центрів для ремонту та будівництва доріг - тут.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: