Імпічмент Трампа: чи погодиться президент співпрацювати із слідством

Читать на русском
Трамп відмовився співпрацювати зі слідством щодо імпічменту через те, що Палата представників начебто проводить проти нього несправедливе розслідування.

Президент США Дональд Трамп відмовився співпрацювати зі слідством щодо імпічменту через те, що Палата представників начебто проводить проти нього несправедливе розслідування за власними правилами.

Про це Трамп заявив журналістам у Білому домі, повідомляє «Укрінформ».

6 питань про (не)реальний імпічмент реальному ТрампуНевже одна телефонна розмова варта імпічменту президента наймогутнішої країни світу? Шість питань про імпічмент Дональда Трампа.

«Демократи поводилися дуже кепсько з президентом і Республіканською партією, дуже несправедливо. Через те, що вони мають невелику більшість у Палаті представників, вони змінили правила, вони не дали нам жодної можливості грати за справедливими правилами», - сказав президент.

«Так, але якщо демократи дадуть нам права», – відповів Трамп на запитання щодо співпраці зі слідством.

Нагадаємо, телефонна розмова президента США з українським лідером Володимиром Зеленським, відбувся 25 липня.

Пізніше через інформацію про те, що Трамп нібито чинив тиск на Зеленського, щоб той почав розслідування відносно одного з основних кандидатів в президенти США від Демократичної партії Джо Байдена і його сина Хантера, розгорівся скандал.

У США ініціювали імпічмент Трампа.

Раніше Трамп назвав «найбільшим шахрайством» спробу Демократичної партії запустити процес його імпічменту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: