Слідком РФ відкрив нові справи стосовно українських військових

Читать на русском
Слідчий комітет Росії порушив шість кримінальних справ за фактами нібито артилерійських обстрілів цивільного населення Донбасу.

Слідчий комітет Росії порушив шість кримінальних справ за фактами нібито артилерійських обстрілів цивільного населення Донбасу.

Про це повідомляє пресслужба Слідкому РФ.

Шість кримінальних справ відкриті за ч. 1 ст. 356 Кримінального кодексу РФ (жорстоке поводження з цивільним населенням, застосування у збройному конфлікті засобів і методів, заборонених міжнародним договором Російської Федерації).

Російські слідчі заявляють, що з 19 по 30 вересня 2019 року українські військовослужбовці нібито обстріляли об'єкти цивільної інфраструктури в кількох селищах так званої «Донецької народної республіки», в результаті чого постраждали п'ятеро людей.

Раніше Слідчий комітет Російської Федерації порушив шість нових кримінальних справи проти українських військових через нібито обстріли ними цивільних об'єктів на Донбасі.

Також слідком РФ порушив кримінальну справу стосовно лідера ОУН Миколи Коханівського. Громадянина України звинувачують в публічних закликах до здійснення терористичної діяльності з використанням Інтернету.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: