У ДТП під Миколаєвом загинули поліцейські

Читать на русском
У ДТП під Миколаєвом загинули двоє поліцейських – заступник начальника ГУНП у Миколаївській області Сергій Сидоренко і начальник управління протидії наркозлочинності ГУНП у Миколаївській області Володимир Ілічко.

У ДТП під Миколаєвом загинули заступник начальника ГУ Національної поліції в Миколаївській області полковник поліції Сергій Сидоренко, а також начальник управління протидії наркозлочинності ГУНП в Миколаївській області Володимир Ілічко.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Кабмін створив спецгрупу з розслідування ДТП на дорогахПрем'єр-міністр Олексій Гончарук повідомив, що уряд створив спеціальну групу для розслідування аварій на дорогах.

«В результаті трагічної ДТП загинули заступник начальника ГУНП — начальник кримінальної поліції полковник поліції Сергій Сидоренко та т.в.о. начальника УПН підполковник поліції Володимир Ілічко. Висловлюємо глибокі співчуття рідним і близьким загиблих поліцейських, всім, хто любив і поважав їх. У Володимира Ілічка залишилися дружина і 13-річний син» , - йдеться в повідомленні.

За попередніми даними, Сергій Сидоренко на автомобілі «Toyota Camry» з херсонськими номерами виїхав з Херсона до Миколаєва. Приблизно в 5-6 кілометрах неподалік села Шевченкове він зіткнувся з позашляховиком, що їхав у зустрічному напрямку. Після зіткнення обидва автомобілі вилетіли на узбіччя, в результаті двоє пасажирів «Тойоти» загинули на місці.

Нагадаємо, у Запоріжжі ввечері 5 жовтня сталася дорожньо-транспортна подія за участі автомобіля, яким керував неповнолітній. Одна людина загинула та 4 постраждали.

Раніше, в поліції розповіли подробиці ДТП в Броварах.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: