ДТП у Запоріжжі: загинув підліток

Читать на русском
У Комунарському районі на вулиці Чумаченка сталося зіткнення автомобілів Hyunday та Daewoo Lanos.

У Запоріжжі ввечері 5 жовтня сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіля, яким керував неповнолітній, в результаті чого одна людина загинула та 4 постраждали.

Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Відомо, що у Комунарському районі на вулиці Чумаченка сталося зіткнення автомобілів Hyunday та Daewoo Lanos. Неповнолітній водій Hyunday не впорався з керування, внаслідок чого виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з Daewoo Lanos.

За даними поліції, в результаті інциденту пасажир Hyunday, хлопець віком близько 14 років, помер від отриманих травм. Також, водій та ще двоє пасажирів, особи 2004 та 2005 років народження, з тілесними травмами були госпіталізовані. Також до лікарні потрапив водій іншого автомобіля.

Дороги-вбивці: що не так із безпекою руху в УкраїніЯк зменшити кількість смертей на дорогах? Олександр Радчук визначив дві складові, які вкрай необхідні для успішної реформи в сфері безпеки дорожнього руху.

У поліції зазначили, що наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ознаками ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Нагадаємо, нещодавно, на автодорозі Київ-Одеса у Черкаській області сталося зіткнення маршрутки та вантажівки.

Раніше, в поліції розповіли подробиці ДТП в Броварах.

Читайте в авторському матеріалі, що не так з безпекою руху в Україні.

Також «Слово і Діло» розбиралася, які найнебезпечніші траси в країні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: