Рябошапка розповів, чи телефонували йому стосовно Байдена

Читать на русском
Генеральний прокурор Руслан Рябошапка заявив, що ніхто йому не телефонував стосовно колишнього віцепрезидента США Джо Байдена.

Генеральний прокурор Руслан Рябошапка заявив, що ніхто йому не телефонував стосовно колишнього віцепрезидента США Джо Байдена.

Про це він сказав під час пресконференції сьогодні, 4 жовтня.

6 питань про (не)реальний імпічмент реальному ТрампуНевже одна телефонна розмова варта імпічменту президента наймогутнішої країни світу? Шість питань про імпічмент Дональда Трампа.

«Ніхто із закордонних, із вітчизняних політиків, чиновників і не чиновників не телефонував мені і не намагався вплинути на мої рішення щодо конкретних кримінальних проваджень», - сказав він.

За його словами, робота з ревізії проваджень ще триває.

Раніше Шокін розповів про розслідування щодо компанії сина Байдена.

Також ескгенпрокурор України Юрій Луценко заявив, що будь-яке розслідування стосовно пана Байдена та його сина має розпочатися у США, а не в Україні.

Як відомо, президента Дональда Трампа підозрюють в тому, що під час телефонної розмови з президентом України Володимиром Зеленським він просив українського колегу активізувати розслідування щодо діяльності в Україні Хантера Байдена - сина Джо Байдена.

Телефонна розмова Трампа із Зеленським спровокувала скандал. Спікер Палати представників Ненсі Пелосі оголосила про початок процедури імпічменту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: