Земельна справа: суд пояснив, чому зняв арешт з майна дружини підозрюваного

Читать на русском
Антикорупційний суд скасував арешт майна дружини колишнього посадовця Держземагентства в Київській області у земельній справі.
Вищий антикорупційний судфото: «Слово і Діло»

Суд скасував арешт 13 земельних ділянок і нежитлових будівель дружини колишнього начальника управління державного земельного кадастру Головного управління Державного агентства земельних ресурсів України в Київській області Романа Кучера, оскільки судовим рішення визнано це майно її особистою власністю

Про це йдеться у мотивувальній частині рішення від 20 вересня слідчої судді ВАКС Наталія Мовчан за результатами розгляду відповідного клопотання, повідомляє «Слово і Діло».

Адвокат Ігор Гавчак подав клопотання про зняття арешту з майна дружини Кучера, а саме з 13 земельних ділянок загальною площею 29,97 га і нежитлових приміщень площею 6160,4 квадратних метрів у селі Дитятки, Іванківського району Київської області. У документі він вказував, що це майно належить дружині Кучера на праві особистої приватної власності. Вивчивши клопотання, суддя його задовольнила.

Нагадаємо, НАБУ завершило розслідувати справу про заволодіння землею. Також в цій справі суд відмовив захисту в повторній експертизі. Раніше суд повернув закордонні паспорти керівнику держпідприємства «Чабани».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: