Порошенко призначив винагороду за інформацію про замовників Гонтаревої

Читать на русском
Експрезидент України Петро Порошенко призначив винагороду в три мільйони гривень за інформацію про замовників ексглави НБУ Валерії Гонтаревої.

Експрезидент України Петро Порошенко призначив винагороду в три мільйони гривень за інформацію про замовників ексглави НБУ Валерії Гонтаревої.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Днями вже ділився враженнями від спілкування з Валерією Гонтаревою в Лондоні. ДТП, підпал машини і будинку - це помста за її мужні і сильні реформаторські кроки на посаді голови НБУ. Звички її ворогів інакші, як бандитськими, і не назвеш. Недруги Гонтаревої зараз у фаворі. Думають, ніби Бога за бороду схопили. І впевнені, що заховають кінці у воду», - написав він.

Президент повідомив, що прийняв рішення призначити винагороду до трьох мільйонів гривень за інформацію про замовників Гонтаревої.

«Щоб не дати не дуже активному слідству жодного шансу на бездіяльність, прийняв рішення призначити винагороду до трьох мільйонів гривень. Це - тим, хто надасть достовірну інформацію про замовника і виконавців про замахи на життя і майно Валерії Гонтаревої, яка дозволить притягти винних до відповідальності. Коло осіб, на які падають підозри, не таке вже й широке. Пальцем ткнеш - і поцілиш. Але дуже важливо в легальний спосіб встановити і покарати злочинців. Щоб усе було по закону», - додав він.

Як відомо, у ніч проти 17 вересня було підпалено будинок Гонтаревої під Києвом. В одному з інтерв'ю Гонтарева заявила, що вона — «головний ворог Коломойського», і він «не приховував це у всіх публічних інтерв'ю».

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський вважає провокацією підпал будинку Гонтаревої і чекає від відповідних відомств якнайшвидшого розслідування.

Раніше «Слово і Діло» відібрало низку цікавих обіцянок про відставку Гонтаревої з різних пістав і причин. Детальніше у матеріалі «Хто з українських політиків і коли обіцяв ініціювати звільнення голови НБУ Валерії Гонтаревої».

Також «Слово і Діло» підготувало добірку найцікавіших обіцянок Гонтаревої за часів її правління в НБУ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: