Наїзд на поліцейського: зловмиснику загрожує до 5 років за гратами

Читать на русском
Порушено кримінальну справу за статтею про загрозу або насильство стосовно поліцейського. Правопорушнику загрожує п'ять років позбавлення волі.

У Кривому Розі раніше судимий озброєний чоловік на автомобілі скоїв наїзд на співробітника поліції.

Про це повідомляє управління Нацполіції у Дніпропетровській області в неділю, 29 вересня.

Відомо, що інцидент стався вранці у п'ятницю в Саксаганському районі міста. Правоохоронці зупинили автомобіль за порушення правил дорожнього руху. Також відомо, що під час огляду в салоні було виявлено зброю - пістолет і пневматичну рушницю.

Дороги-вбивці: що не так із безпекою руху в УкраїніЯк зменшити кількість смертей на дорогах? Олександр Радчук визначив дві складові, які вкрай необхідні для успішної реформи в сфері безпеки дорожнього руху.

«На прохання заглушити двигун водій різко почав рух і переїхав ногу поліцейському, заподіявши йому тілесні ушкодження у вигляді перелому гомілки. Тікаючи від правоохоронців, зловмисник не впорався з керуванням, врізався у дерево, і був затриманий», - йдеться в повідомленні.

Порушено кримінальну справу за статтею про загрозу або насильство стосовно поліцейського (ч.2 ст.345 КК України). Правопорушнику загрожує п'ять років позбавлення волі.

Раніше, в поліції розповіли подробиці ДТП в Броварах.

Читайте в авторському матеріалі, що не так з безпекою руху в Україні.

Також «Слово і Діло» розбиралася, які найнебезпечніші траси в країні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: