Заява Зеленського має покласти край «полюванню на відьом» – Трамп

Читать на русском
Трамп також підкреслив, що скарга співробітника ЦРУ на телефонну розмову його з Зеленським 25 липня повністю відрізняється і суперечить його справжній розмові

Президент США Дональд Трамп знову заявив, що заява Зеленського має покласти край підозрам про тиск на українського президента.

Про це він написав у twitter.

«Розмова з новим і дуже хорошим президентом України, який розповів «фейковим Новинам», в ООН, що він не піддавався будь-якому тиску з мого боку, в тій чи іншій формі, повинна сама по собі покласти край новому і останньому «полюванню на відьом». Інші вже перетворилися в прах!», - написав він у своєму Twitter.

Трампу можуть оголосити імпічмент через скандал із дзвінком Зеленському: реакція соцмережУ США можуть оголосити імпічмент президенту Дональду Трампу. Все через скандал з телефонною розмовою з Володимиром Зеленським.

Трамп також підкреслив, що скарга співробітника ЦРУ на телефонну розмову його з Зеленським 25 липня «повністю відрізняється і суперечить його справжній розмові з новим президентом України».

Додамо, рішення Палати представників США про початок процедури імпічменту президента Дональда Трампа підтримують 47% американських громадян.

Як повідомлялося, в США оголосили про початок офіційного розслідування щодо імпічменту Трампа. Причиною став скандал, який розгорівся після телефонної розмови Трампа з президентом України.

Нагадаємо, Білий дім оприлюднив текст телефонної розмови. У розмові Трамп нагадує Зеленському про те, що Джо Байден як віцепрезидент США у 2016 році лобіював звільнення генпрокурора України Віктора Шокіна.

«Слово і Діло» подивилося, що в соціальних мережах думають про скандал і можливий імпічмент Трампу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: