Бойовики з мінометів обстріляли Новолуганське

Читать на русском
Українська сторона СЦКК зафіксувала мінометний обстріл позицій підрозділів Об'єднаних сил в районі населеного пункту Новолуганське на Донбасі.

Українська сторона СЦКК зафіксувала мінометний обстріл позицій підрозділів Об'єднаних сил в районі населеного пункту Новолуганське на Донбасі.

Про це повідомляє сторінка ООС в Facebook.

Карта ООС: ситуація на сході України на 27 вересняСитуація на сході країни на 27 вересня 2019 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

За даними української сторони СЦКК, російсько-окупаційні війська в суботу, 28 вересня, всупереч мінським домовленостям, запустили 4 міни з мінометів 82-го калібру по українських позиціях поблизу Новолуганського.

Також випадки застосування російськими найманцями мінометів були зафіксовані 26 вересня поблизу Луганського і Новолуганського. Тоді бойовики в загальному випустили по позиціях українських військових 31 міну різного калібру.

«Українська сторона СЦКК поінформувала про інциденти представників СММ ОБСЄ і закликала зафіксувати факти грубих порушень встановленого режиму «Тиша» з боку незаконних збройних формувань, а також вплинути на НЗФ РФ з метою збереження досягнутого перемир'я», - зазначили у відомстві.

Нагадаємо, за добу 27 вересня, на Донбасі загинув військовослужбовець ЗСУ.

Також відзначимо, Польща перерахувала кошти на допомогу жителям Донбасу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: