На Донбасі на КПВВ у чергах стоять понад 300 авто

Читать на русском
На Донбасі на контрольних пунктах в'їзду-виїзду в районі проведення операції Об'єднаних сил в чергах стоять більше 300 автомобілів.

У п'ятницю, 27 вересня, на контрольних пунктах в'їзду-виїзду в районі проведення операції Об'єднаних сил в чергах стоїть більше 300 автомобілів.

«Сьогодні вранці в КПВВ на в'їзд і виїзд перебувала така кількість транспортних засобів: «Майорське»- 35/55; «Мар'їнка» - 0/80; «Новотроїцьке» - 50/50; «Гнутове» - 20/20», - йдеться в повідомленні Держприкордонслужби.

Прикордонники відзначають, що за минулу добу пасажиро-транспортний потік збільшився в порівнянні з попередньою добою. Всього через КПВВ пройшли 50,1 тисячі осіб та 5,5 тисячі транспортних засобів.

Сьогодні, 27 вересня, всі КПВВ на лінії розмежування функціонують в штатному режимі, пропускні операції здійснюються з 7:00 до 18:30.

Також повідомляється, що 26 вересня через КПВВ «Новотроїцьке» на тимчасово окуповані території України проїхали 4 вантажівки з гуманітарною допомогою від Дитячого фонду ООН UNICEF. Для жителів Донецької і Луганської областей направлено медичні препарати і обладнання для водопостачання загальною вагою 8,8 тонни.

Нагадаємо, раніше секретар РНБО Олександр Данилюк перевірив будівництво моста під Станицею Луганською.

Також у Криму закрили пункт пропуску «Каланчак» для автомобілів у зв’язку з будівельними роботами.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: