Данилюк провів інспекцію зони ООС

Читать на русском
Секретар Ради національної безпеки й оборони Олександр Данилюк відвідав зону проведення Операції Об'єднаних сил на Донбасі.

Секретар Ради національної безпеки й оборони Олександр Данилюк відвідав зону проведення Операції Об'єднаних сил на Донбасі.

Про це повідомляє прес-служба відомства в середу, 25 вересня.

Зазначається, що Данилюк заслухав інформацію щодо ситуації на ділянках розведення військ, обговорив нагальні питання підготовки військових частин до зимового періоду та плани щодо посилення обороноздатності нашої держави.

Також секретар РНБО відвідав смт Станиця Луганська, де ознайомився з перебігом будівництва нового мосту і роботою КПВВ «Станиця Луганська», а з головою райдержадміністрації Юрієм Золкіним обговорив умови перетину та роботу служб, що задіяні в контролі переходу лінії розмежування.

«Щодня понад 10 тисяч осіб переходять цей міст, ризикуючи власним здоров'ям і життям. Відновлення мосту має відбутися у найкоротші терміни», - наголосив Олександр Данилюк.

Також секретар РНБО України відвідав смт Золоте.

Раніше міністр оборони Андрій Загороднюк і глава Генштабу - Головнокомандувач ЗСУ генерал-лейтенант Руслан Хомчак відвідали район проведення Операції Об'єднаних Сил.

Також зону проведення ООС відвідала делегація Швейцарії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: