Зведення ООС: нові обстріли, поранено 3 українських військових

Читать на русском
На Донбасі збройні формування РФ та її найманці 32 рази порушили режим припинення вогню, двох військовослужбовців поранено, ще один отримав бойове травмування.

У районі проведення операції Об’єднаних сил на Донбасі 25 вересня збройні формування Російської Федерації та її найманці 32 рази порушили режим припинення вогню, двох військовослужбовців поранено, ще один отримав бойове травмування.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник здійснив 16 обстрілів позицій Об'єднаних сил: двічі неподалік Красногорівки, п'ять разів поблизу Мар’їнки, тричі поблизу Водяного, двічі неподалік Пісків, а також біля Опитного та Новотроїцького, Авдіївки та поблизу Новогнатівки, повідомляє штаб ООС у Facebook.

Зеленський - Трампу: ЄС і США спільно можуть допомогти зупинити війну на ДонбасіПрезидент України Володимир Зеленський під час зустрічі з президентом США Дональдом Трампом заявив, що покласти край війні на Донбасі можуть спільні зусилля ЄС і США.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» противник здійснив 16 обстрілів позицій Об'єднаних сил: чотири рази поблизу Травневого, п'ять разів неподалік Новолуганського та біля Південного, а також біля Світлодарська та двічі поблизу Золотого-4 і поблизу Новотошківського, Луганського і в районі Зайцевого..

Від початку поточної доби порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації та її найманців не зафіксовано.

Раніше в МЗС Німеччини спростували видачу віз жителям Донбасу з російськими паспортами.

Також нагадаємо, в ОБСЄ підрахували кількість вибухів на Донбасі за добу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: