В ОБСЄ підрахували кількість вибухів на Донбасі за добу

Читать на русском
За добу, 22 вересня, моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала в Донецькій області 100 вибухів, а також п'ять порушень припинення вогню в Луганській.

За добу, 22 вересня, моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала в Донецькій області 100 вибухів, а також п'ять порушень припинення вогню в Луганській.

Про це повідомляється у звіті СММ ОБСЄ.

Демарш в ОБСЄ через «російський Крим»: до яких методів вдається РФУкраїнська делегація покинула зал засідань ОБСЄ у Варшаві, де обговорювалася тема свободи слова, на знак протесту проти заяв про російський Крим.

З вечора 21 до ввечері 22 вересня СММ констатувала зменшення кількості порушень режиму припинення вогню. Зокрема, зменшилася кількість вибухів, в порівнянні з попередньою добою, і становила близько 100.

Відзначається, що 28% порушень зафіксовано в районах на південь і південний південний схід від н. п. Харчовик, близько 25% - на схід і східно-південний схід від Світлодарська (підконтрольний уряду, 57 км на північний схід від Донецька), приблизно 17% - на північний захід від Горлівки (непідконтрольна уряду, 39 км на північний - схід від Донецька), в тому числі 29 вибухів.

Крім того, близько 9% порушень зафіксовано на північний захід від Дебальцево (непідконтрольний уряду, 58 км на північний схід від Донецька) із найбільшою кількістю вибухів - 39.

Нагадаємо, 20 вересня ОБСЄ повідомила про збільшення кількості вибухів у Донецькій області.

Також нагадаємо, в ОБСЄ виступили проти проведення виборів у ОРДЛО.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: