Зеленський розповів подробиці розмови з Лавровим

Читать на русском
Під час розмови із президентом Володимиром Зеленським міністр закордонних справ РФСергій Лавров сказав, що Росія хоче швидкого закінчення війни на Донбасі.

Під час розмови із президентом Володимиром Зеленським міністр закордонних справ Російської Федерації Сергій Лавров сказав, що Росія хоче швидкого закінчення війни на Донбасі.

Про це президент України розповів на пресконференції після зустрічі з Дональдом Трампом.

Володимир ЗеленськийПрезидент України
Зеленський обіцяє зробити все, щоб закінчити війнуСказано 19 квітня 2019 р.Статус обіцянки: У процесі

«Пан Лавров підійшов до мене, сказав, що хоче познайомитись і сказав: «Ми дуже хочемо, щоб закінчилась війна на Донбасі». Привітав з обміном. Тобто була дуже коротка ця розмова, ми в черзі стояли. Я сказав: «Так, будь ласка, наша сторона, ми робимо все, це наша країна, це наша земля. Якщо ви готові, то давайте закінчимо війну? Віддамо нам наші території, обміняємо людей», - зазначив Зеленський.

Він додав, що сказав: «Я хочу припинити війну на Донбасі. Я хочу зупинити вбивство наших людей, наших військових, наших громадян».

Раніше повідомлялося, що президент України Володимир Зеленський і міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров провели коротку розмову в Нью-Йорку.

Розмова відбулася на прийомі, організованому президентом США Дональдом Трампом в честь глав держав - учасників 74-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН.

Також в ОПУ розповіли подробиці розмови Зеленського і Лаврова в Нью-Йорку.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: