Клінтон підтримала імпічмент Трампу

Читать на русском
Клінтон вважає конституційним обов’язком Палати представників Конгресу США розглянути питання імпічменту президента Дональда Трампа.

Екс-держсекретар США Гілларі Клінтон вважає конституційним обов’язком Палати представників Конгресу США розглянути питання імпічменту президента Дональда Трампа.

Колишня суперниця Трампа на президентських виборах заявила, що рішення підтримати імпічмент Трампа далось їй не легко, інформує People.

Між Скіллою і Харібдою: в чому небезпека зустрічі між Зеленським і ТрампомГлаві української держави важливо не допустити втягування України в американську політичну боротьбу.

За її словами, це «надзвичайна ситуація».

Клінтон вважає, що спроби Трампа заручитись підтримкою президента України у послабленні колишнього віце-президента Джо Байдена в обмін на втрату військової допомоги, яка необхідна Україні для захисту від друга Трампа Володимира Путіна, – є злочином, який тягне за собою імпічмент.

Нагадаємо, в США оголосили про запуск процедури імпічменту Трампа.

Раніше Трамп заявив, що 25 вересня оприлюднить стенограму розмови із Зеленським.

Видання The Washington Post повідомило, що Дональд Трамп намагався змусити президента України Володимира Зеленського продовжити розслідування проти компанії Burisma, де працював син його ключового суперника на виборах Джо Байдена, використовуючи тиск зокрема у питання надання оборонної допомоги.

Сам Трамп визнав, що під час бесіди із Зеленським згадував про Байдена, але запевняє, що не тиснув на президента України.

Раніше американські конгресмени виступили із вимогою надати їм стенограму розмови Трампа і Зеленського. Цього ж вимагає і Байден.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: