Заволодіння землею: суд скасував арешт майна дружини підозрюваного

Читать на русском
Антикорупційний суд скасував арешт майна дружини колишнього посадовця Держземагентства в Київській області у земельній справі.
Вищий антикорупційний судфото: «Слово і Діло»

Вищий антикорупційний суд скасував арешт 13 земельних ділянок і нежитлових будівель дружини колишнього начальника управління державного земельного кадастру Головного управління Державного агентства земельних ресурсів України в Київській області Романа Кучера у справі заволодіння землею державного підприємства «Дослідне господарство «Чабани».

Таке рішення 20 вересня ухвалила слідча суддя ВАКС Наталія Мовчан за результатами розгляду відповідного клопотання, повідомляє «Слово і Діло».

Адвокат Ігор Гавчак подав клопотання про зняття арешту з майна дружини Кучера, а саме з 13 земельних ділянок загальною площею 29,97 га і нежитлових приміщень площею 6160,4 квадратних метрів у селі Дитятки, Іванківського району Київської області. Вивчивши клопотання, суддя його задовольнила. Наразі невідомі причини такого рішення.

Нагадаємо, НАБУ завершило розслідувати справу про заволодіння землею. Також в цій справі суд відмовив захисту в повторній експертизі. Раніше суд повернув закордонні паспорти керівнику держпідприємства «Чабани».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: