Науковому співробітнику Інституту землеробства знову продовжили обов'язки

Читать на русском
Столичний райсуд продовжив обов'язки науковому співробітнику інституту підпорядкованого академії аграрних наук.
Солом'янський суд Києвафото: «Слово і Діло»

Суд до 6 жовтня продовжив обов'язки, покладені на наукового співробітника Інституту землеробства Національної академії аграрних наук України Івана Шевченка, якого Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура підозрюють у причетності до заволодіння 13,25 га землі під Києвом в Гатному.

Таке рішення 8 серпня ухвалила слідча суддя Солом'янського районного суду міста Києва Ада Педенко за результатами розгляду клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, повідомляє «Слово і Діло».

Прокурор САП Анастасія Андронова у зв'язку з наближенням дати завершення дії обов'язків подала клопотання про їх продовження. Вона просила суд на 2 місяці продовжити дію всіх обов'язків, покладених на Шевченка, зокрема: прибувати за першою вимогою; повідомляти про зміну місця проживання та роботи; утримуватися від спілкування зі свідками та іншими підозрюваними, а також здати на зберігання закордонні паспорти. Прокурор обґрунтувала своє клопотання тим, що ризики перешкоджання слідству не зменшилися і не зникли.

Вивчивши клопотання, суддя Педенко клопотання задовольнила.

Як відомо, суд відпустив Шевченка під особисте зобов'язання з покладанням низки обов'язків.

Нагадаємо, суд продовжив обов'язки академіку НААН у справі розкрадання землі. Також суд відпустив керівника держпідприємства «Чабани».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: