Єрмак повідомив подробиці візиту Зеленського до США

Читать на русском
Подробиці візиту президента України Володимира Зеленського до США на Генасамблею ООН розповів помічник президента Андрій Єрмак.

Подробиці візиту президента України Володимира Зеленського до США на Генасамблею ООН розповів помічник президента Андрій Єрмак.

Про це він повідомив в інтерв'ю виданню «Лівий берег». сесії Генеральної Асамблеї, де він буде нести світу меседжі щодо місця України в світовому співтоваристві, про нашу позицію, як ми збираємося розвиватися, боротися з корупцією, що буде з нашою внутрішньою політикою_», - сказав Єрмак.

Він також зазначив, що зустріч із президентом США Дональдом Трампом матиме неофіційний характер.

«Це неофіційний візит. Президент Зеленський їде на Генеральну Асамблею ООН до Нью-Йорку. Це - поїздка на Генеральну Асамблею, де заплановано зустріч із Трампом - перше знайомство і хороша можливість сформувати «дорожню карту» вже на офіційний візит. Поки що є декілька ключових моментів. По-перше, вони мають познайомитися», - зазначив Єрмак.

За його словами, «це два неординарних політика, їм важливо налагодити особистий контакт».

Раніше повідомлялося, що зустріч Зеленського з Трампом запланована на 25 вересня. У цей же день український президент виступить на Генасамблеї ООН.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: