Трамп відреагував на звинувачення щодо можливого тиску на Зеленського

Читать на русском
Президент США Дональд Трамп заявив, що не сказав нічого неприпустимого під час телефонної розмови з президентом України Володимиром Зеленським.

Президент США Дональд Трамп заявив, що не сказав нічого неприпустимого під час телефонної розмови з президентом України Володимиром Зеленським, під час якої нібито наполягав на розслідуванні діяльності колишнього віце-президента США Джо Байдена і його сина.

Про це повідомляє Reuters.

Американський лідер заявив, що 25 липня він відмінно поговорив із президентом України Володимиром Зеленським та переконав, що у нього не буде проблем із адвокатом Рудольфом Джуліані щодо показань перед Конгресом.

За словами Трампа, Байден, кандидат в президенти від Демократичної партії, «помилився, сказавши, що ніколи не розмовляв зі своїм сином».

«Він говорив зі своїм сином, він знову збрехав. Я не збираюся завдавати болю Байдену, але він зробив дуже нечесну річ», - заявив Трамп.

Раніше стало відомо, що колишній віце-президент США, кандидат у президенти Джо Байден закликав президента Дональда Трампа опублікувати розшифровку розмови з президентом України Володимиром Зеленським від 25 липня.

Нагадаємо, екснардеп готовий свідчити перед Конгресом США щодо адвоката Трампа.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: