Данилюк обговорив з делегацією Канади реформи силових органів України

Читать на русском
Данилюк провів зустріч із канадською делегацією з питань оцінки та підтримки впровадження реформ у сфері безпеки і оборони України на чолі з Послом Канади в Україні Романом Ващуком.
Ілюстративне фото.

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Данилюк провів зустріч із канадською делегацією з питань оцінки та підтримки впровадження реформ у сфері безпеки і оборони України на чолі з послом Канади в Україні Романом Ващуком.

Про це повідомляє пресслужба РНБО.

Реформа прокуратури: штат скоротять на третину, хто не встигне пройти атестацію, буде звільненийГенпрокуратура змінить вивіску, прокурори зможуть призначати запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання, військові прокурори залишаться без погонів.

Під час зустрічі сторони обговорили стан імплементації реформ силових органів України, зокрема, Служби безпеки України, Національної поліції, а також реформування ДК «Укроборонпром».

Данилюк розповів, що завдяки запланованим істотним змінам РНБО України стане провідною державною інституцією, яка розроблятиме концепції забезпечення національної безпеки в усіх сферах, а також координуватиме роботу інших держорганів у сфері нацбезпеки та наглядатиме за реалізацією відповідних рішень.

Представники делегації поділилися досвідом реформування силових органів у Канаді. Сторони домовилися про співпрацю в рамках впровадження реформ у секторі безпеки і оборони України.

Нагадаємо, адвокат розповів «Слову і Ділу», що реформа прокуратури, яка почнеться після набуття чинності ухваленого Верховною радою законопроекту президента Володимира Зеленського, передбачає повне перезавантаження органів прокуратури, переатестацію і суттєве скорочення її співробітників.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: