Назвали області, з яких почнеться реформа кримінальної поліції

Читать на русском
Поліцейські підрозділи із боротьби з наркозлочинністю будуть реформовані в Закарпатській, Львівській, Херсонській та Черкаській областях.

Поліцейські підрозділи із боротьби з наркозлочинністю будуть реформовані в Закарпатській, Львівській, Херсонській та Черкаській областях.

Як пише «Слово і Діло», про це заявив глава Національної поліції Сергій Князєв, повідомляє прес-служба відомства.

«Зараз обрані чотири регіони - Закарпатська, Львівська, Херсонська і Черкаська області. Керівники територіальних підрозділів повинні зрозуміти, що це перший крок реформування блоку кримінальної поліції, який потім буде направлений на всі інші служби. Ці підрозділи не є експериментальними. Вони перші, які будуть реформовані», - сказав Князєв.

Він додав, що нові потужні підрозділи будуть працювати над оперативними реалізаціями міжнародних масштабів. Тому, зважаючи на різні аспекти, були обрані саме ці області.

У реформуванні відомства беруть участь також американські партнери. Зокрема, радник відділу з правоохоронних питань посольства США в Україні Роберт Нортон буде брати активну участь в співбесідах керівників і рядових співробітників цих підрозділів.

Раніше повідомлялося, що в Україні ліквідують інститут дільничних. Замість них МВС вводить поліцейських офіцерів громад.

Також повідомлялося, що МВС проведе перевірку негідної поведінки всіх копів поза службою.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: