Зведення ООС: бойовики 15 раз порушили режим припинення вогню, є поранені

Читать на русском
У районі ООС 22 вересня збройні формування РФ  та її найманці 15 разів порушили режим припинення вогню, один військовий отримав поранення середнього ступеня важкості.

У районі проведення операції Об’єднаних сил 22 вересня збройні формування Російської Федерації та її найманці 15 разів порушили режим припинення вогню, один військовий отримав поранення середнього ступеня важкості.

Про це йдеться у повідомленні штабу ООС у Facebook.

Динаміка обстрілів ООС: 353 порушення режиму припинення вогню за місяцьНезважаючи на хлібне перемир'я, на Донбасі зафіксовано 353 обстріли, 10 українських військових загинули.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник здійснив 7 обстрілів позицій Об'єднаних сил: тричі неподалік Миколаївки, поблизу Новогнатівки та Водяного, двічі поблизу Лебединського.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» противник здійснив 8 обстрілів позицій Об'єднаних сил: поблизу Кримського та Південного, в районі Залізного та Новгородського, неподалік Майорська, Луганського, Зайцевого та Новолуганського.

Від початку поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 3 рази порушили режим припинення вогню. В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник здійснив обстріли позицій поблизу Новотроїцького та двічі поблизу Богданівки.

Нагадаємо, Генштаб розробляє план розведення сил на Донбасі.

Також відзначимо, Пристайко запевнив, що Україна відновить виплату пенсій на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: