З'ясувалося, про що говорив Зеленський з представниками місії МВФ

Читать на русском
Президент зазначив, що подальша співпраця з МВФ є важливим елементом посилення довіри до України з боку іноземних інвесторів і міжнародних партнерів.

Президент Володимир Зеленський зустрівся із заступником директора Європейського департаменту Міжнародного валютного фонду (МВФ) Джулією Козак і керівником місії МВФ в Україні Роном ван Роденом.

Про це інформує сайт президента у пятницю, 20 вересня.

Візит місії МВФ: чого зажадають кредитори в обмін на траншМісія Міжнародного валютного фонду перебуватиме в Україні з 10 по 24 вересня. Про подальшу співпрацю поговорили з експертами.

Під час зустрічі обгововорили програму підтримки МВФ порядку денного реформ в Україні, спрямованого на підтримку макроекономічної стабільності та зростання економіки.

Зеленський наголосив, що менш ніж за місяць роботи новообрана Верховна Рада ухвалила низку законів, що спрямовані на реформування фінансового сектору, детінізацію економіки та реальну боротьбу з корупцією.

«Я запевняю у повній підтримці структурних реформ в економіці, незалежності Національного банку та всебічного розслідування зловживань у банківському секторі», – заявив Президент.

Сторони також торкнулися питання подальших реформ енергетичного сектору та ситуації щодо ПриватБанку.

Президент зазначив, що подальша співпраця з МВФ є важливим елементом посилення довіри до України з боку іноземних інвесторів і міжнародних партнерів.

У зустрічі також взяли участь прем'єр-міністр Олексій Гончарук і міністр фінансів Оксана Маркарова.

Раніше в МВФ назвали ТОП-теми переговорів з українським урядом.

Також нагадаємо, Fitch назвало умови угоди України з МВФ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: