Посольство США пообіцяло допомогти інвесторам «недобудов Войцехівського» – відео

Читать на русском
До мітингувальників інвесторам недобудов Войцехівського вийшли представники посольства США і попросив подати офіційне звернення.
Слово і Діло

Представник посольства США в Україні пообіцяв допомогти ошуканим інвесторам «недобудов Войцехівського».

Про це повідомляє «Слово і Діло».

12 серпня під посольством США в Києві відбувся масовий мітинг ошуканих інвесторів. До активістів вийшов представник посольства і попросив надати офіційне письмове звернення, яке вони готові розглянути і допомогти.

Постраждалі інвестори "будинків Войцехівського" пікетують Посольство США в УкраїніСлово і Діло

Крім того, до активістів приїзжав представник Міністерства регіонального розвитку – головний спеціаліст відділу ціноутворення у будівництві Євген Гульчук. «Нехай хтось пояснить, що відбувається. Ми цю інформацію передамо в Мінрегіон», – заявив він.

Інвестори пояснили, що їх не влаштовує профільний законопроект щодо інвестиційної діяльності забудовників. На їх думку, ініціатива захищає не інвесторів, а забудовників. Також активісти зажадали зустрічі з представниками міністерства, щоб обговорити законопроект, і встановили навпроти будівлі посольства кілька наметів.

Нагадаємо, 1 серпня близько 30 вкладників недобудованих «будинків Войцехівського» мітингували під Офісом президента та намагалися увірватися в будівлю.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: