Постраждалі вкладники ЖК Войцехівського планують жити в КМДА, щоб отримати свої квартири

Читать на русском
Інвестори недобудов Войцехівського не погоджуються на пропозиції очільників київської адміністрації – створити житлові кооперативи і за власні кошти добудувати незаконні недобудови.

Інвестори «недобудов Войцехівського» не погоджуються на пропозиції очільників київської адміністрації – створити житлові кооперативи і за власні кошти добудувати незаконні недобудови, передає «Слово і Діло».

Про це вони заявили під час мітингу під Київською міською державною адміністрацією 25 травня.

«Уже є сотні кооперативів, за які влада не несе відповідальності. Кооперативи збирають з нас гроші незаконно, а потім розкрадаються. І ця проблема створилася ще з часів, коли забудовник ставив паркани. Органи контролю мають реагувати миттєво, а не зробили цього. Натомість влада рекламувала цих забудовників, а коли квартири були куплені, будівництво було оголошене незаконним», - пояснили свою позицію інвестори.

Кличко вийшов до інвесторів столичних недобудов, які мітингують під КМДАСлово і Діло

Активісти вимагають, щоб Кличко доручив слідчим перевірити службових осіб, які допустили це будівництво. Також люди хочуть, щоб міська влада легалізувала незаконні недобудови та посприяла в отриманні всіх дозвільних документів.

«Ми напрацьовуємо дорожню карту вирішення проблеми по кожному ЖК», - відповів на ці вимоги Віталій Кличко, виступаючи перед мітингуючими.

Активістам не вдалося встановити намети біля будівлі Київської адміністрації. Натомість вони поклали під стінами КМДА матраци та парасольки від сонця. Тепер вони організували цілодобове чергування, бо не вірять у щирість міської влади.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: