У представництві ЄС відреагували на підпал будинку Гонтаревої

Читать на русском
Представництво ЄС в Україні засудило підпал будинку ексголови Національного банку Валерії Гонтаревої під Києвом і зажадало від українських правоохоронців ретельного розслідування.

Представництво ЄС в Україні засудило підпал будинку ексголови Національного банку Валерії Гонтаревої і зажадало від українських правоохоронців ретельного розслідування.

Про це представництво написало у Twitter.

«Останні очевидні серії нападів на особу та власність колишнього глави НБУ є неприйнятними, як заявив президент України сьогодні вранці. Ми очікуємо, що правоохоронні органи розслідують та притягнуть винних до відповідальності», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що у Офісі президента вимагають розслідування підпалу будинку Гонтаревої. Володимир Зеленський чекає від правоохоронців якнайшвидшого розкриття «цієї провокації».

Також міністр внутрішніх справ Арсен Аваков назвав підпал будинку ексглави Нацбанку «недопустимим проявом кримінального тиску».

Раніше Гонтарева повідомила про підпал її будинку під Києвом.

Поліція розглядає підпал як одну з версій загоряння будинку колишньої очільниці Національного банку України Валерії Гонтаревої під Києвом.

Раніше ексголова НБУ повідомила, що її збив автомобіль в центрі Лондона.

Крім того, в ніч проти 5 вересня невідомі облили бензином і підпалили автомобіль, зареєстрований на її невістку, яку теж звати Валерія Гонтарева.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: