У центрі Києва згоріло авто невістки Гонтаревої

Читать на русском
Автомобіль, зареєстрований на невістку ексголови НБУ Валерії Гонтаревої, згорів в ніч на четвер, 5 вересня в Києві.

Автомобіль, зареєстрований на невістку ексголови НБУ Валерії Гонтаревої, згорів в ніч на четвер, 5 вересня в Києві.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє НВ з посиланням на Гонтареву-старшу.

«Поки я перебуваю в госпіталі в Лондоні з важкими травмами, на мою сім'ю сьогодні сталася атака. Сьогодні о першій годині ночі машину сім'ї мого старшого сина облили бензином і спалили під їхнім будинком в центрі Києва. Машина була зареєстрована на мою невістку, яку теж звуть Валерія Гонтарева», - повідомила екс-глава НБУ.

Гонтарева вважає подію і те, що її цього тижня збив автомобіль на пішохідному переході в Лондоні, «ланками одного ланцюга».

«На жаль, мені оголошено не тільки політичний терор, але, як ми бачимо і фізичне знищення», - заявила вона.

Информатор повідомляє, що інцидент стався близько півночі за адресою: вулиця Володимирська, 69. Зазначається, що автомобіль Audi А7 згорів дотла. Рятувальники виявилися на місці буквально за кілька хвилин, але від машини вже не залишилося практично нічого.

Авто стояло в арці за закритим парканом. А у двір будинку, тобто до машини, можна було потрапити тільки через під'їзд, на дверях якого встановлений домофон.

Рятувальники повідомили співробітникам поліції свої припущення, що це цілком міг бути підпал. Audi згоріла дотла занадто швидко, були місця, де вона горіла значно сильніше, ніж в інших. Але точна причина буде відома пізніше.

Нагадаємо, 30 серпня стало відомо, що Гонтареву збила машина в центрі Лондона. Інцидент стався на пішохідному переході. У екс-глави НБУ діагностували переломи кісток стопи. Гонтарева госпіталізована до лікарні. Їй вже зробили операцію і готують до ще однієї. Раніше Валерія Гонтарева заявила про погрози з боку бізнесмена Ігоря Коломойського.

А вчора ввечері стало відомо, що суд дозволив ДБР примусово доставити Гонтареву на допит.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: