У Раді сказали, скільки законів розглянуть цього тижня

Читать на русском
Цього пленарного тижня, з 17 по 20 вересня, ВР розгляне близько 40 законопроектів. Про це заявив спікер парламенту Дмитро Разумков.

Цього пленарного тижня ВР розгляне близько 40 законопроектів. Про це заявив спікер парламенту Дмитро Разумков.

За його словами, цього пленарного тижня депутати зосередяться на законопроектах, які мають бути розглянуті у другому читанні.

Не гаючи ні хвилини: як Рада провела перший повноцінний пленарний тижденьВерховна рада в перший тиждень проголосував за десятки законопроектів, голосів для ухвалення рішення не вистачило лише тричі.

«На цей тиждень у нас заплановано 39 питань, серед них 24 законопроекти, що потребують підготовки та розгляду у другому читанні. Два проекти щодо ратифікації міжнародних договорів. Пропонується додатково включити до порядку денного ще 24 законопроекти», - заявив Разумков.

Нагадаємо, раніше Разумков заявив, що державний бюджет на 2020 рік буде представлений в парламенті в п'ятницю, 20 вересня. За його словами, представить бюджет міністр фінансів Оксана Маркарова.

Як відомо, у нової влади стільки ідей щодо реформ в Україні, що парламент буквально засипали законопроектами. У перший тиждень роботи Верховної ради дев'ятого скликання було зареєстровано 387 ініціатив. Для порівняння: за січень в Раду внесли 62 законопроекти, за лютий – 115, за березень – 99, за квітень – 78, за травень – 73, за червень – 43. «Слово і Діло» подивилося, хто головні законотворці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: