Разумков назвав дату презентації бюджету-2020 у Раді

Читать на русском
Державний бюджет на 2020 рік буде представлений в парламенті в п'ятницю, 20 вересня. Представить бюджет міністр фінансів Оксана Маркарова.

Державний бюджет на 2020 рік буде представлений в парламенті в п'ятницю, 20 вересня. Про це сьогодні заявив голова Верховної ради України Дмитро Разумков.

За його словами, представить бюджет міністр фінансів Оксана Маркарова. А презентація держбюджету цієї п'ятниці зможе компенсувати годину запитань до уряду.

Маркарова озвучила, який курс долара закладено в головний кошторис країни (доповнено)У проекті державного бюджету на 2020 рік, який сьогодні внесе в Раду Кабмін, розрахунки здійснені з використанням прогнозного курсу на кінець року 28,2 грн/долар.

Як відомо, у неділю, 15 вересня, прем'єр Олексій Гончарук повідомив, що до парламенту подається перший проєкт закону про бюджет на 2020 рік.

Протягом двох тижнів буде подано програму діяльності уряду, яка має бути врахована між першим і другим читанням голосування за бюджет. За його словами, документ повинен бути доопрацьований до 2 листопада.

Вчора проєкт бюджету надійшов до Верховної ради.

Доходи державного бюджету на 2020 рік передбачені у сумі 1079,5 млрд грн, у тому числі загального фонду - 962,7 млрд грн. Видатки - у сумі 1170 млрд грн.

Середній курс долара закладений на рівні 28,2 грн.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: