У Мінекономрозвитку назвали пріоритети в роботі

Читать на русском
Під час зустрічі мова йшла про загальні цілі та напрямки роботи, а також законопроекти економічного блоку, які зараз знаходяться на розгляді Верховної Ради.

Міністерство розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства зосередиться на реформуванні ринку праці, залученні інвестицій в українську економіку, відкритті ринку землі, розвитку експорту і збільшенні міжнародної торгівлі.

Про це розповів міністр Тимофій Милованов під час зустрічі з членами профільного комітету Верховної ради з питань економічного розвитку, передає прес-служба відомства в понеділок, 16 вересня.

«Тимофій Милованов окреслив основні пріоритети подальшої роботи і розповів про заплановані реформи, зокрема: реформування ринку праці; залученні інвестицій в українську економіку; відкритті ринку землі; розвитку експорту і збільшення міжнародної торгівлі», - йдеться в повідомленні.

Під час зустрічі мова йшла про загальні цілі та напрямки роботи, а також законопроекти економічного блоку, які зараз знаходяться на розгляді Верховної ради.

«Ці ключові напрямки повинні бути двигуном для подальшого економічного зростання. У той же час, ми маємо забезпечити постійний громадський контроль, повинні бути чесними і прозорими, щоб кожен українець розумів - ми працюємо для нього», - сказав Милованов.

Раніше міністр оборони Загороднюк озвучив пріоритети своєї роботи.

Також нагадаємо, Зеленський назвав пріоритетом зміцнення відносин з Мінськом.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: