«Право на владу»: перезавантаження влади чи її концентрація в руках однієї політичної сили

Читать на русском
Сьогодні о 22.30 на каналі 1 + 1 у програмі Право на владу ведуча Наталія Мосейчук та експерти говоритимуть про повне перезавантаження влади і нові призначення в генпрокуратурі.
Слово і Діло

Тема сьогоднішнього ток-шоу «Право на владу» – змінити все! Перезавантаження влади та її концентрація в руках однієї політичної сили – спіраль закручується, напруга у політикумі зростає. Нова верхівка у Генпрокуратурі – за кого візьмуться першим? Перші скандали у новій Верховній раді та чергові кадрові потрясіння.

Про всі головні політичні події сьогодні у ток-шоу «Право на владу» з Наталією Мосейчук.

До студії запрошені: генеральний прокурор Руслан Рябошапка, перший заступник генерального прокурора Віталій Касько та головний військовий прокурор Віктор Чумак, народний депутат від «Слуги народу» Ірина Верещук, народний депутат від «Опозиційної платформи – За життя» Нестор Шуфрич, народний депутат від «Голосу» Ярослав Юрчишин, народний депутат від ВО «Батьківщина» Сергій Власенко, співголова фракції партії «Європейська солідарність» Артур Герасимов, співголова депутатської групи «За майбутнє» Тарас Батенко.

Також у студії очікуються генеральний прокурор України (2002-2003, 2004-2005, 2007) Святослав Піскун, колишній старший слідчий з особливо важливих справ Генпрокуратури Галина Климович, народний депутат 8-го скликання, радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, кримськотатарський активіст Эдем Бекиров, звільнений політв'язень та його родина – донька Элеонора Бекирова і дружина Галина Бекирова.

Сьогодні о 22.30 на каналі 1+1.

Традиційно в режимі онлайн «Слово і Діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Нагадаємо, ми писали, що напередодні звільнення колишній генпрокурор Юрій Луценко повернув до НАБУ кримінальне провадження за підозрою сина і дочки колишнього нардепа Станіслава Березкіна, а також інших осіб у заволодінні 20 млн доларів кредиту «Ощадбанку» аграрним холдингом «Креатив».

Також ми повідомляли, що генпрокурор Руслан Рябошапка звільнив прокурора Запорізької області. Це вже тринадцятий прокурор, звільнений протягом останнього часу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: