Назвали райони, де столичні школи не готові до початку навчального року

Читать на русском
Держпродспоживслужба у місті Києві перевірила готовність шкіл до навчального року. Не у всіх школах завершено будівництво, ремонти класів, спортивних майданчиків і харчоблоків.
Ілюстративне фото.

Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби у місті Києві перевірили готовність навчальних закладів столиці до 2019-2020 навчального року.

У деяких школах були виявлені порушення, сказано в повідомленні прес-служби відомства.

Реконструкція та облаштування дитячих садків: що обіцяють мериУ Дніпрі протягом року відремонтували 16 садочків, у Львові нових не будують, але відкривають додаткові групи, а в Києві мають повністю реконструювати 7 закладів.

«У закладах Голосіївського, Деснянського, Святошинського, Шевченківського, Оболонського, Печерського, Подільського, Солом'янського районів залишаються невирішеними питання будівництва, добудови, капітального ремонту з елементами реконструкції в установах, забезпечення належного благоустрою території, спортивних майданчиків з установкою (заміною) спортивно ігрового обладнання; належного облаштування харчоблоків», - відзначили в прес-службі.

Контролери також виявили, що в окремих установах Деснянського, Святошинського, Шевченківського, Оболонського, Печерського, Подільського, Солом'янського, Голосіївського районів відсутні належні умови для забезпечення харчування дітей.

Раніше стало відомо, що в Києві в першому навчальному півріччі планується розширити проект «мультипрофільного харчування» в 27 школах, які змінять систему харчування на шведський стіл.

Також нагадаємо, в Києві немає заборони невакцинованим дітям відвідувати школи.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: